Over ons

In het hartje van Kralingen schittert restaurant Finca. Geniet van puur eten en de lekkerste wijnen op ons zonovergoten terras of in een van onze ronde loungebanken. Je bent van harte welkom voor een kop koffie, heerlijke lunch of uitgebreid diner! Met grote passie voor eten in zijn meest pure vorm zijn wij Finca Rotterdam gestart. Bij Finca serveren wij pure food, maar wat willen we daarmee zeggen? Dat is eten wat je intens gelukkig en blij maakt, zoals je als kind blij kon worden van de favoriete maaltijd van mama. Soulfood hadden we het ook kunnen noemen. Ons soulfood zijn authentieke en traditionele recepten uit de Spaanse uithoeken van de wereld; van arroz caldoso uit Spanje en Argentijnse ribeye tot Peruviaanse sushi. Al deze “bites of soul” hebben één ding gemeen. Je wordt er blij van! Kleine geluksmomentjes. Samen, lekker, eerlijk en puur.

Prachtige evenementen locatie! 

Met een capaciteit van 450 gasten valt geen evenement ons buiten de mogelijkheden! Kies uit verschillende arrangementen op aanvraag en laat ons je verrassen. In het bruisend centrum van Kralingen is Finca makkelijk bereikbaar. Voldoende omliggende parkeergelegenheid en de internationale allure van onze locatie maken Finca bij uitstek de plek om jouw evenement te laten plaatsvinden.

Bedrijfsevenement, Bruiloft of Privéfeest. Niets is te gek!

Vier jouw bedrijfsevenement in bijzondere setting. Of geef elkaar het jawoord op ons rustieke terras. Een privéfeest, maar geen zin in de troep? Vier jouw verjaardag of evenement dan bij ons. Wij voorzien in verschillende arrangementen, geluidsinstallaties en zelfs entertainment kan worden geregeld! Neem contact op voor de mogelijkheden.