Over ons

In het hartje van Kralingen schittert restaurant Finca. Geniet van puur eten en de lekkerste wijnen op ons zonovergoten terras of in een van onze ronde loungebanken. Je bent van harte welkom voor een kop koffie, heerlijke lunch of uitgebreid diner! Met grote passie voor eten in zijn meest pure vorm zijn wij Finca Rotterdam gestart. Ons menu waant zich in de Mediterrane sferen met verschillende koude en warme visgerechten, een selectie van diverse schaal- en schelpdieren en de lekkerste grillspecials.

Soulful Sunday

Sluit jouw weekend af met de beste housevibes en soulful tunes. Vanaf 14:00 staat onze resident DJ voor je klaar om de zondag middag ontspannen door te brengen met jouw familie of vrienden. Iedere zondag ben je van harte welkom bij Finca Rotterdam. 

Prachtige evenementen locatie! 

Met een capaciteit van 450 gasten valt geen evenement ons buiten de mogelijkheden! Kies uit verschillende arrangementen op aanvraag en laat ons je verrassen. In het bruisend centrum van Kralingen is Finca makkelijk bereikbaar. Voldoende omliggende parkeergelegenheid en de internationale allure van onze locatie maken Finca bij uitstek de plek om jouw evenement te laten plaatsvinden. 

Bedrijfsevenement, Bruiloft of Privéfeest. Niets is te gek!

Vier jouw bedrijfsevenement in bijzondere setting. Of geef elkaar het jawoord op ons rustieke terras. Een privĂ©feest, maar geen zin in de troep? Vier jouw verjaardag of evenement dan bij ons. Wij voorzien in verschillende arrangementen, geluidsinstallaties en zelfs entertainment kan worden geregeld! Neem contact op voor de mogelijkheden.